Professzionális HR szolgáltatások

CÉGÜNKRŐL

Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult, azzal a céllal, hogy a humán erőforrás szoftverek terén igazán innovatív megoldásokkal szerepeljen a piacon. Ügyfeleinknek garanciát jelentünk, hiszen elvárásaikra minden esetben egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk. Kollégáink innovatív gondolkodásmódja és az alkalmazott megoldások újszerűsége által kiemelkedünk a hasonló területen tevékenykedő cégek közül. Partnereink maximálisan elégedettek teljes mértékben saját fejlesztésű rendszermoduljainkkal, így meg sem fordul fejükben, hogy konkurens vállalatot hívjanak segítségül.

Miben hiszünk?

Küldetésünknek tartjuk, hogy szoftveres támogatásunkkal elősegítsük a mindennapi hatékony munkavégzést. A modern technológia adta lehetőségek kihasználásával biztosítjuk ügyfeleink számára a piacon való gyors reagálást, a professzionális problémamegoldó készséget, s mindemellett a magas szintű ügyfélkezelést. A hrMaster integrált rendszer támogatásának köszönhetően a magas fokú automatizáltsággal teheti egyszerűbbé, átláthatóbbá, könnyen kezelhetővé, valamint riportálhatóvá a vállalati folyamatokat.

A hrMaster rendszermoduljai garanciát jelentenek a sikerhez!

Szoftverei csak akkor jelenthetnek igazán hatékony segítséget a vállalat munkaügyi folyamatainak fejlesztésében, amennyiben a meglévő, jól bevált folyamatait támogatják. Ennek érdekében nemcsak „dobozos” szoftvereket kínálunk Önnek, hanem egyedi igényeket kielégítő és problémákat megoldó modulárisan felépülő rendszer kiépítését.

A magas szintű szakmai tudás elengedhetetlen a sikeres és hatékony rendszerbevezetéshez!

Kollégáink tapasztalatai széles skálájúak, így a HR-es tapasztalattal, tanácsadói múlttal, valamint magas szoftverfejlesztői kompetenciákkal rendelkező csapatunk a rendszer bevezetésétől egészen a megvalósításig leveszi a terhet válláról.

Szakembereink folyamatos tanácsadásával, illetve a legkorszerűbb megoldásokat biztosító szoftvereink támogatásával egyenes út vezeti vállalata sikeres működéséhez!

Lépjen velünk kapcsolatba és ismerje meg a hrMaster szoftvert!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!