Munkaügyi nyilvántartás

Munkavállalói alapadatainak, személyi adatainak átlátható nyilvántartása? Aktuális és fontos információk kezelése és megosztása? Riportok azonnali elkészítése? Fejtörést okoznak az előbbi kérdések? A hrMaster AdatKözpont támogatásával mindez egyszerűbb, mint gondolná!
=

Kezelje professzionális szinten dolgozói személyes és munkaköri adatait.

=

Rögzítse egyszerűen a hagyományostól eltérő munkavégzések munkaidejét.

=
Kövesse egyéni és csoportos naptárakban a munkatársak szabadságait, munkahelyi eseményeit vagy akár szinkronizálja Outlook, Gmail naptárakkal.
=

Semmi ne tűnjön el, rendelkezzen pontos információkkal a dolgozók számára kiadott eszközökkel kapcsolatban.

=

Könnyítse meg a maga és a bérszámfejtés munkáját! Vezesse átláthatóan a dolgozóknak járó jutalmakat, bónuszokat, béreket.

=

A dolgozók saját adataikat szerkeszthetik (amennyiben jogosultságot kapnak rá), illetve különböző dokumentumokat igényelhetnek a rendszeren belül (pl.: munkáltatói igazolás).

=

Nem gond többé, hogy egy helyen láthassa a szerződéses, bérelt, illetve a több cégben alkalmazott dolgozók nyilvántartását.

=

Vezesse átlátható módon munkavállalói képzettségét, végzettségét. Menedzselje hatékonyan továbbképzéseiket, fejlődésüket.

=

Végezze el a kilépési folyamatokat a rendszeren belül. Exit interjú elkészítésére és kiküldésére is van lehetőség. Akár nyomtatható is, ha egy személyes beszélgetés keretein belül zajlik.

=

Kövesse nyomon és menedzselje a dolgozói életutat a belépéstől egészen a kilépésig.

=

Önkiszolgáló módon a dolgozók elérhetik a rendszert. Könnyítve ezzel a HR adminsztrációt.

=

Költséghely struktúrát alakíthat ki a rendszerben, melyet szervezeti egységekhez, vagy akár dolgozókhoz is kapcsolhat.

Önt is érdeklik a részletek a hrMaster szoftverrel kapcsolatban?

Kattintson a lenti gombra most!
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!