#maradjotthon #maradjkapcsolatban #maradjhatékony #homeoffice #felajánlás

Használja  június 30-ig ingyenesen a hrMaster három, dolgozói kommunikációt támogató modulját, hogy folyamatosan kapcsolatban maradhasson a kollégáival!

Az elmúlt hetekben sok cégnek segítettünk a vállalati kommunikáció gyors kialakításában. A home office azonban az életünk része marad, így továbbra is fontos, hogy a cégen belüli kommunikáció zökkenőmentesen működjön. 

Megkönnyítjük az együttműködést a home office-ban dolgozó kollégáival az ingyen használható dolgozói kommunikációs platformunkkal!

Egy egész ország tanulta meg  a home office fogalmát. Azoknak a cégeknek, akiknek szükségük van ennek bevezetésére, a hrMaster dolgozói kommunikációt támogató platformját ajánljuk, hogy a vállalati kommunikáció és ezáltal a hatékonyság a lehető legmagasabb szinten maradhasson. Szükség esetén a rendszer további moduljai, mint a munkaidő nyilvántartás és a feladatkezelés, timesheet is illeszthetők ehhez.

Az otthoni munkavégzést június 30-ig ingyenes, a hrMaster három moduljára érvényes szoftverhasználattal támogatjuk.

A home office egyik legnagyobb kihívása, hogy a vállalaton belüli adatáramlás, kommunikáció zökkenőmentes maradjon. A hrMaster moduljai azonnali és hatékony választ adnak erre:

Gyors, cégen belüli információmegosztás, könnyen használható felületen?

A dolgozói kommunikációs modul pontosan úgy működik, mint a már ismert közösségi média megoldások. A Facebook News hírfolyamnál megszokott módon itt a posztolás, az erre adott reakciók, szavazás kiírása mind-mind elérhető. A vállalaton belüli, szabályozható hírfolyam a céges történések, hírek vérkeringésében tartja a dolgozókat, miközben a reakciókra, felmérésekre is teret ad.

Fájlokat osztana meg munkavállalóival?

A Dokumentumtár modullal mappákba szervezetten lehet vállalati dokumentumokat, fájlokat elérhetővé tenni a cég dolgozói számára.

Dolgozói véleményére, állapotára kíváncsi vagy belső elégedettséget mérne?

A dolgozói felmérés modul képes hatékonyan és felhasználóbarát módon támogatni a megkérdezéseket és menedzselni a felmérési folyamatot. Nincs szükség a kérdőívek manuális feldolgozására, mert a rendszer automatikusan állít elő vonzó megjelenésű riportot a projekt folyamán és lezárását követően.

Fogjunk össze! Segítünk vállalatának, hogy a kényszerűbb, hosszabbra nyúlt home officeban is hatékonyan, jól kommunikálva dolgozhasson!

INFORMÁCIÓ / CONTACT US!