Tantermi képzés? E-learning? Ránk számíthat!

A XXI. SZÁZADI PROFESSZIONÁLIS TELJESÍTMÉNY KULCSA A FOLYAMATOS KÉPZÉS!

OKTATÁS, KÉPZÉS

Cégünk 2007-es alapítása óta foglalkozik képzések szervezésével. Az elmúlt években számos nagy és közepes vállalattal működtünk együtt szerteágazó képzési területeken, partnereink egyöntetű megelégedésével.

Az Evolution Consulting Kft. az E-000654/2014 számmal szerepel a képzőcégek hivatalos nyilvántartásában.

CÉGEKNEK SZÓLÓ OKTATÁSI SPEKTRUMUNK BEMUTATÁSA

Manapság a munkaerő világában az egyik legnagyobb megtartó erő a folyamatos képzés és oktatás. Mint tudjuk a megtartás ma az új toborzás!

Íme egy rövid lista, amivel az Ön segítségére lehetünk:
 • tárgyalástechnika,
 • értékesítés,
 • ügyfélszolgálat,
 • prezentációtechnika,
 • időgazdálkodás,
 • stressz- és konfliktuskezelés,
 • csapatépítés,
 • projektmenedzsment,
 • problémamegoldás,
 • megújulás és paradigmaváltás,
 • speciális vezetői készségfejlesztés,
 • viselkedéstipológia,
 • stb.

KÉPZÉSI MÓDSZEREINK

A módszerek megválasztásánál a fő szempont minden esetben a lehető leghatékonyabb és legtestreszabottabb megoldás kiválasztása, hogy az érintett kollégák a legnagyobb fejlődést érhessék el a rendelkezésre álló idő alatt. Ehhez a következő módszereket alkalmazzuk:
Testreszabott szituációk

A legcélorientáltabb képzési módszernek az eddigi gyakorlatunk alapján a cégreszabott szimulációk alkalmazása bizonyult. Ezek megírásához és a szükséges információk összegyűjtéséhez egy előzetes on-the-job felmérési és interjúszakasz előzi meg a tréninget. Ennek folyamán a tréner bepillantást nyer a mindennapi munkába és kihívásokba, valamint képessé válik életszerű szituációs gyakorlatok megírására.
Ezek felhasználásával a kollégák valós helyzetekben próbálhatják ki a tanult technikákat, így a képzés teljesen testreszabottan és gyakorlatiasan valósulhat meg.

On-the-job fejlesztés/coaching

A tréningen megszerzett tudáselemek elmélyítése és személyre szabása. Nem egyszerű dolog a hallottak/látottak önálló feldolgozása és ebben a one-to-one fejlesztés sokat segít a résztvevőknek. Mindenki más és más problémákkal küzd, melynek súlypontjait nehéz egy csoportos tréningen megtalálni.
A coach társaságában eltöltött idő alatt lehetőség nyílik a személyes nehézségek feldolgozására, esetleg a tréningen nem érintett, de a résztvevő számára fontos területek megvilágítására.

Alapozó tréningfeladatok

A munka során alkalmazandó tudás és készségek alapjául a jól összeválogatott elméleti háttér szolgál. A tréningnapok során sajátíthatják el a résztvevők a coaching és az önfejlesztés során elmélyítendő tudáselemeket, melyeket interaktív és szórakoztató feladatok során ismernek meg. Minden technikához kifejlesztettünk vicces, de egyben tanulságos gyakorlatokat, amik követhetővé és emlékezetessé teszik a módszert a résztvevő számára, valamint egyben elkerülhetővé teszik az anyagrészek száraz feldolgozását.

Action learning/akciótanulás

Az akció tanulócsoport 6-8 főből és egy facilitátorból áll, akik előre meghatározott időtartamban (pl. fél év) és gyakorisággal (pl. havonta egyszer) ülnek össze fél vagy egy napra.
Valamennyi csoporttag egy olyan induló, vagy már futó vállalati projektet, illetve problémát hoz be az AT csoportba, amiért ő felel.

A folyamat célja, hogy a csoport és az AT facilitátor maximálisan támogassa a résztvevőket abban, hogy
• a behozott problémának megtalálják a megoldását, illetve a projekt a lehető leghatékonyabban és határidőre valósuljon meg;
• az adott projektet vezető résztvevő a legtöbbet tanulja meg saját vezetői stílusáról, együttműködési és konfliktuskezelési mintáiról, illetve kommunikációs és döntéshozatali mechanizmusairól;
• a csoport hogyan hangoljon össze akár ellentétes érdekeket és szándékokat;
• az AL csoportban feldolgozott eseteken keresztül minél többekhez jusson el a szervezetben felhalmozott információ- és tudáshalmaz.

A résztvevők felváltva kerülnek a projektgazda szerepébe, miközben a többiek coach-ként működnek. Az AT facilitátor biztosítja, hogy valamennyi projektgazda elegendő támogatást kapjon az általa kitűzött cél eléréséhez, illetve mindent megtesz a tanulás maximalizálásáért egyéni (önismereti), csoport és vállalati szinten.

Szimulációs rendszerek

Bizonyos tréningek esetében hatékony keretet és realisztikus hátteret jelent az informatikai eszközökkel fejlesztett és a tréning során alkalmazott szimulációs rendszerek alkalmazása. Ezek a megoldások támogatják a kiscsoportos vagy egyéni feladatmegoldást és valósághűbb, izgalmasabb módszert jelentenek projektmenedzsment, vezetői vagy egyéb speciális készségek elsajátítására. Komplex nézőpontok, rendszerek, szervezeti működések tanulhatók meg ily módon, melyet kiegészítve a hagyományos tréneri támogatással a tréning hatékonysága jelentősen növelhető. Igény esetén ezek a megoldások cégre szabhatóak.

Visszajelzés

A képzést minden esetben a megrendelők felé történő írásos és szóbeli visszajelzés követi, melyben sor kerül a konklúziók levonására, az eredmények összegzésére és a további célok, javaslatok megfogalmazására.

Szeretné felvenni velünk a kapcsolatot képzés kapcsán?

Kattintson a lenti gombra most!
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!