Beosztástervezés

A változó munkaidő beosztást a beosztástervező modullal lehet elkészíteni. A Beosztástervező alkalmas felhasználóbarát tervezésre a törvényben meghatározott munkaidő és pihenő idő betartásának a figyelése mellett, valamint a „szabálysértések” esetén történő figyelmeztetésekre.

=

Működtessen könnyedén a hrMaster beosztástervező rendszer segítségével akár havi, akár munkaidőkeret szerinti elszámolást, sőt igény szerint ennek kombinációját.

=

Spóroljon időt az előre generálható beosztás térképek használatával a gyors és hatékony beosztástervezés elkészítése érdekében.

=

A rendszer támogatja a munkaidőkeret kezelését is. A kialakítás egy folyamat keretében történik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó kifejezett jogszabályi ismeret nélkül is szabályos beállításokat alkalmazhasson.

=

Kövesse nyomon egyszerűen alkalmazottai munkaidejét, pihenőidejét, túlóráit, még abban az esetben is, ha normál munkarendtől eltérő munkarendet alkalmaz az Ön cége.

=

Lélegezzen fel, nem kell tartania a szabálysértési bírságoktól! A szoftver garantálja a legfrissebb törvényi előírások betartását.

=

Készítsen beosztást akár kézzel, akár automatikusan gyorsan, egyszerűen, hibamentesen.

Önt is érdeklik a részletek a hrMaster szoftverrel kapcsolatban?

Kattintson a lenti gombra most!
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!