Komplex megoldás minden HR tevékenységre!

A HR területén a munkaerőpiac folyamatos változása, valamint a tehetségek megszerzése és megtartása elleni küzdelem kihívások elé állítják a vállalatokat. Ennek következtében a munkavállalók munkakörülményeinek javítása, valamint a HR adminisztráció megkönnyítése vált az elsődleges céllá. Az Evolution Consulting Kft ezen változásokra reagálva fejlesztett ki egy teljes körű HR szoftvert – a hrMastert, ami egy komplex HR menedzsment szoftver, mely megoldást jelenthet a 30-50 alkalmazottat számláló kisvállalatok számára, valamint a több ezer fős alkalmazotti bázissal rendelkező nemzetközi cégek számára is, köszönhetően a szoftver skálázhatóságának, modularitásának és a rugalmasságának.

A hrMaster egy teljesen integrált, 14 modulból felépülő szoftver. A rendszer alapjául az adatközpont szolgál, mely a munkavállaló összes adatát képes tárolni, valamint támogatja az adatátvitelt a felvételi-, az alkalmazotti-, és a kilépési folyamatok között. A dokumentumok elektronikus formában történő tárolása, valamint az ezekben történő keresés a dokumentum kezelés modul keretein belül szintén lehetséges.

A szoftver használata lehetőséget teremt a munkaidő és a szabadságnyilvántartás kezelésére is, valamint képzési tevékenység is kezelhető a segítségével. A hrMaster bizonyos moduljai kapcsolatban állnak a teljesítmény értékelési modullal: mind a vezető-alkalmazott, mind a 360 fokos értékelés – különböző csoportok bevonásával – tekintetében.

Az értékelési folyamatokat a cég minden esetben projekt alapon közelíti meg. Visszajelzés tetszőleges gyakorisággal adható a cégek lehetőségeihez igazítva: lehetőség van rövid, de gyakori visszajelzésekre, mint ahogy komplexebb, de ritkábban végzettekre is, ha az ügyfél igényeihez ez alkalmazkodik jobban.

A toborzás-kiválasztás modul egyedi, testre szabható karrier oldalt biztosít az ügyfeleknek, mely teljes mértékben beintegrálható a saját weboldalakba. Ez lehetőséget ad az ügyfelek részére, hogy könnyedén kezeljék az egész kiválasztási folyamatot egy egyedi eljárással minden tekintetben, Ez az, ami megkülönbözteti a hrMastert a többi HR megoldástól, ráadásul a regisztrációnál kötelezően megadandó adatok akár poziciónként megkülönböztethetők.

A munkaidő nyilvántartás modul segítségével az ügyfelek nyomon követhetik a napi feladatokat, melyek akár nagyobb projektekhez is hozzárendelhetők. A felépítési struktúra és a költséghely struktúra összekapcsolható a szervezeti felépítés megalkotásának elősegítéseként.

Az integrált megközelítés tükröződik a rendszer jogkezelésében is, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználói csoportok szintjén pontosan meghatározzák, hogy mely funkciókat lehet alkalmazni az adott munkavállalói csoportra.

A hrMaster speciális riport funkciója megkönnyíti a felhasználóknak a tetszőleges riportok létrehozását.

 

A hrMaster célja, hogy minden olyan személyzeti folyamatot támogasson, amely biztosítja a stabil és következetes működést, különálló alkalmazások használata nélkül, különféle területeken. Ez egy hatalmas előny azon szoftverekkel szemben, melyek elsősorban az alkategóriákra fókuszálnak. A megvalósítás folyamatának első lépéseként az Evolution Consulting Kft. felméri és az ügyfelek alkalmazott HR folyamatait, valamint elvárásait. Ezek alapján egy rendszeroktatást követően indulhat el a szoftver működése a gyakorlatban is, a hatékonyabb HR folyamatokkal kapcsolatos tevékenységek alkalmazásával.

„Nagy hangsúlyt fektetünk a rendszer bevezetésének elősegítésére és a támogatás nyújtására, hogy minden ügyfél a lehető leggyorsabban elkezdhesse használni a rendszert, és a működés során szükséges támogatást kapjon.” – mondja Dr. Mester Csaba ügyvezető igazgató.

A hrMaster számos kisvállalkozásnál ért el áttörést a korábbi excel alapú nyilvántartások tekintetében, hiszen a szoftver önkiszolgáló modell építésével támogatja munkatársak részvételét a személyi folyamatokban. A szoftver modulokból épül fel, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy igény szerint vegyék igénybe a kiválasztott modulokat és azok szolgáltatásait.

,,A működés folyamatát ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan javítjuk, fejlesztve a annak minden részét, miközben ügyfélorientált megközelítést alkalmazunk az ügyfelek elégedettségének biztosítására.” -mondja az ügyvezető igazgató.

A rendszer folyamatos funkcionális bővítésének részeként a vállalat folyamatosan új funkciókat integrál a meglévő modulokba. Továbbra is a változatos megközelítés marad a fókuszban, hogy a hrMaster a kkv-k és a nagyvállalkozások számára is komplex megoldást jelenthessen.

A rendszer több nyelven is elérhető, hiszen a célok között szerepel bárki számára hozzáférhetővé válni függetlenül a földrajzi viszonyoktól.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!