iMaster vállalatirányítási rendszer

Az iMaster integrált vállalatirányítási rendszer felépítése

Az iMaster egy modern, webes technológiával fejlesztett integrált szoftverrendszer, ami modulárisan épül fel.

Az egyes modulokról további információt az ábra különböző füleire kattintva ér el.

A központi alapot az integrált adatbázis és az azt kiszolgáló keretrendszer adja. Erre épül rá az összes modul, amelyek egy komplex és jól egymásra épülő rendszert alkotnak, egymással aktívan és automatizáltan kommunikálva. A moduláris felépítés azonban lehetővé teszi, hogy az egyes részegységek külön-külön is bevezethetőek legyenek. Ugyanebből fakadóan a rendszer jól bővíthető és funkcionalitása tágítható.

Mivel mi abban hiszünk, hogy egy szoftver akkor működik igazán jól, ha testre szabottan támogatja felhasználóit, ezért minden bevezetéskor átvilágítjuk Ügyfeleink folyamatait és feltárjuk igényeit, hogy ne egy általános megoldást kínáljunk, hanem az implementáció során a finomhangolási feladatokat is el tudjuk végezni, azaz a rendszer teljes körű támogatást nyújtson a használónak.

Bármilyen rendszerhez illeszteni tudjuk alkalmazásainkat, így hatékonyan tudunk hozzájárulni egy összefüggő szoftvermegoldás kialakításához.


Az iMaster rendszer speciális és egyedülálló funkciói:

  • Magas fokú adattitkosítás megvalósításának lehetősége: az adatbázis szintű titkosítás lehetővé teszi, hogy a saját vállalatunknál is úgy határozhassuk meg a jogosultságokat, hogy valóban csak a megfelelő személyek láthassák a bizalmas adatokat és még az üzemeltető IT szakemberek szeme elől is rejtve maradjon minden.
  • Rendkívül szofisztikált jogosultságkezelés: ezen keresztül nagyon jól és aprólékosan szabályozhatjuk a rendszer funkcióihoz (nem csak moduljaihoz!) való hozzáférést.
  • Automatikus frissítések és javítások települése: ezzel elmúlik a szoftverfrissítésekkel járó időveszteség, bonyodalom és rémálom! Az iMaster Core rendszer távolról, beavatkozás nélkül telepíti a rendszer legújabb verzióját, javításait és egyebeket.
  • Testreszabott ügyfélverziók kialakítása: noha az iMaster szoftver dobozos megoldásként vezethető be, a rendszer nagyon részletes paraméterezhetőségével és az egyedi igények alapján történő testreszabásokkal a vállalati munkát maximálisan eredményessé tudja tenni.
  • Webes alkalmazásként akár beruházás nélkül bevezethető: ha Ügyfeleink nem szeretnének pályázati támogatást bevonni vagy egyéb ok miatt beruházást végrehajtani, az iMaster rendszer havidíjas konstrukcióban szolgáltatásként is igénybe vehető, amely ugyanazt a biztonsági és kényelmi szintet nyújtja, mint egy hagyományos rendszerbevezetés.
  • Folyamatos bővíthetőség: a szoftver modularitásából fakadóan akár további modulokkal, akár új felhasználókkal kényelmesen és folyamatosan kiegészíthető a rendszer.

Tudja meg, hogyan teheti hatékonyabbá az Ön cégét az iMaster vállalatirányítási rendszer!


Lépjen velünk kapcsolatba!

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Üzenet: