Egyedi szoftverek

Egyedi szoftverfejlesztési feladatok ellátása

Mikor egy cég meghozza a döntést, hogy a vállalati folyamatok támogatásához szoftveres segítséget vesz igénybe, az elsők között merül fel a kérdés, hogy dobozos vagy egyedi fejlesztésű szoftvert érdemesebb-e vásárolniuk?

 • Dobozos! – Jön rögtön a válasz.
 • És miért?
 • Mert sokkal olcsóbb!

Valójában ez egyáltalán nem biztos.

Az alapvető kérdéskör mindig az, hogy miben szeretnénk segítségül hívni a szoftvert?

 • Mi a célunk a bevezetéssel?
 • Milyen szintű problémakezelést várunk el a rendszertől?
 • Létezik olyan dobozos rendszer, ami a mi problémánkat kezelni tudja?
 • Tudunk-e kompromisszumot kötni, elfogadjuk-e hogy nem pont az, amire mi vágyunk?

Egy rendszer akkor lehet igazán hatékony, ha a jól bevált, eddig hibátlanul működő folyamatokat képes támogatni, növelve ezzel a vállalati hatékonyságot. Számos területen nem célravezető, ha a gördülékenyen és sikeresen működő vállalati folyamatokat kell a rendszer működéséhez alakítanunk.

Ilyen esetekben a megoldást az egyedi szoftverek jelentik.

Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink technológiai háttere

Cégünk a rendszerek fejlesztéséhez a Microsoft .NET platformot használja, ami egy általános és elismert technológiai alapot biztosít a többrétegű (multi-tier) alkalmazások fejlesztéséhez. A Microsoft .NET platform biztosítja a készítendő rendszer továbbfejleszthetőségét, illetve más rendszerekkel való integrálhatóságát (WCF, Windows Communication Foundation, Silverlight, RIA, LINQ). Cégünk a környezet és a piac elvárásainak megfelelően a mobilfejlesztések irányában is elkötelezett, ahol több platformon való fejlesztés (iOS, Android, Windows Mobile, iPhone 7) irányába is elmozdultunk. A rendszer adatainak tárolására a Microsoft SQL vagy a MySQL adatbázis szervert alkalmazzuk.

Amennyiben a megrendelő saját infrastruktúráját nem vagy csak részben kívánja felhasználni a rendszerek futtatására, társaságunk vállalja azok üzemeltetését és biztosítását third party szervermegoldások formájában maximális rendelkezésre állás és adatbiztonság garantálásával.

1395652_78156117

Tapasztalataink az egyedi szoftverfejlesztési projektek vonatkozásában

Szoftvertermékeink fejlesztése mellett vállaljuk a rendszermodulok testreszabását, egyedi funkcionalitás és folyamatok kialakítását. Hiszünk abban, hogy egy szoftver akkor válik igazán használhatóvá és hatékonnyá, ha teljes mértékben illeszkedik a használó igényeihez. Emellett számos egyedi fejlesztésű szoftver kialakítását végeztük el vagy működtünk közre az elmúlt években. Ezek mindig izgalmas kihívások és a teljesség igénye nélkül olyan rendszereket eredményeztek, mint:

 • Egyedi toborzási és kiválasztási folyamatokat támogató webalkalmazás fejlesztése mobil irányú kiterjesztéssel a Nestlé megbízásából
 • A PR-TELECOM Zrt. optikai gerinchálózatának és eszközeinek menedzselését ellátó informatikai rendszer fejlesztése
 • Testreszabott 360 fokos vezetői értékelő rendszer kidolgozása elektronikus és papír alapon a Magyar Doka Kft. megbízásából
 • Elektronikus alapú értékelési és fejlesztési (oktatási) rendszer kidolgozása az értékesítési területen a Bonduelle megbízásából
 • Modellező és tetőcserép számító alkalmazás kidolgozása a Mediterrán Tetőcserép Kft. megbízásából

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Üzenet: