Idén is megrendezésre került a Babér Panoráma Konferencia!

Immáron 3. alkalommal szervezték meg ezt a hasznos fórumot, ahol ügyvezetőnk Dr. Mester Csaba is előadóként szerepelt!

 

A konferencia során a HR eddig kevésbé boncolgatott dimenzióiba nyerhettünk bepillantást, megismerkedhettünk új, innovatív megoldásokkal, amelyekkel vállalatunk működését még hatékonyabbá tehetjük.

A délelőtti előadások során betekintést nyerhettünk a digitális forradalmakba a bérügyvitel terén. Majd Tari Annamária szakember segítségével a 21. céges kihívások kapcsán beszélt az X, Y, Z generációk különbözőségéről. Csaba, a délutáni programban egy élvezetes előadást tartott, hogyan is nyerjük meg a munkavállalókért folytatott versenyt a kiválasztási folyamatban. Ehhez a digitális, szoftveres támogatást a hrMaster programunk 100%-ban biztosítja.

Az előadások között jó hangulatú kötetlen beszélgetések zajlottak egy finom kávé, majd egy ízletes ebéd mellett. A szakmai tanulást magas színvonalú szolgáltatásokkal élvezhettük. A konferencia témájához híven a helyszínt, a Larus Rendezvényközpontot is a modern elemek és a kreativitás jellemezte. A saját bőrünkön is megtapasztalhattuk a technológiai fejlődést: lehetőségünk volt kipróbálni egy legújabb Citröen modellt.

Ha az előadásról lemaradt:

Olvassa el az ügyvezető igazgatónkkal, Dr. Mester Csabával a témában készített interjút!

“A cégeknek élményt kell adniuk”

Komoly harc folyik a munkavállalókért, és ebbe a cégeknek újabb és újabb eszközöket kell bevetniük. Az egyik ilyen eszköz a jelölt- és munkavállalói élmény lett…

Tovább >>